Posted by : Unknown 29 Mayıs 2016 Pazar





Eveeeet uzun uzuuuun uzun aralardan sonra tekrar manga alemine kendimizi son sürat ile atmış bulunmaktayız.Kısaca kendimizden bahsetmek isteriz...Bu işi yıllarca yaptıktan sonra bla bla bla bla
sebepten ötürü geri adım atmak zorunda kalmış idik amma ve lakin araya ne kadar mesafelerde girsede tekraaaardan bu kulvara son sürat kendimizi atmış bulunmaktayız.
Site adında anlaşılacağı üzere Grup İsmimiz "MangaGangsta" olarak belirledik.Bu işin içine birazcık gangaster havası katalım dedik.


Aklımızda belirli seriler var yavaş yavaş bunları hayata geçiricez ilk olarak zombi manhwa'sı yapmak istedik konusuda seri bir şekilde ilerliyo umuyorum sizde çok seveceksiniz.Şimdilik güncel günü yapmıyacaz elimizdeki manga tamamlandığı gibi fırına sürerek siz okuyucularla buluşturacaz.


Bizi diğer gruplardan ayıran bir kaç özelliğimiz var bunlar güncel yazıları olsun manga içinde olsun doğaçlama yaparak farklı mizahlar kullanmayı seviyoruz. Çeviri vs bire bir nokta virgül ....... çevirmeyeceğimizi şimdiden söyleyelimde top bizden çıksın. Gruba çevirmen ve editör alımı mevcut bize aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. Şimdilik diyeceklerimiz bu kadar

Bu haftaki güncelimiz
Dead Days 1-Bölüm İndirmek için tıklayın
eromaniasharing@gmail.com
Mangadan bir ön izleme


Not: İndirme yapabilmeniz için linke tıklayıp  5 sn bekledikten sonra sağ üstte reklamı geç diyerek download linkine ulaşabilirsiniz.
Detaylı anlatım için Tıklayınız




{ 8 yorum... read them below or Comment }

  1. Hoşgeldiniz.

    Seri seçiminiz gayet iyi. Oldukça iyi bir şekilde sonlandı. Keşke devamı gelse dedim ama... Bölüm sayısı da çok fazla yok.

    Ek: Seriyi çeviren/düzenleyen başka bir grup daha var. İsterseniz ortaklaşa bir yola girin. Seriyi ele almayacağınız anlamına gelmiyor, isteyen istediği seriyi ele alır ama hem yeni açılmış olmanız hem iş yükünüzü hafifletecek olması hem de ortaklaşa işler yaparak piyasa da daha sağlam adımlarla ilerleminizi sağlayacaktır. Her şeye rağmen karar sizin.

    Site adresi için; http://mangayatta.blogspot.com.tr

    Kolay gelsin ve iyi şanslar.

    YanıtlaSil
  2. Not: Siteye yorum eklerken, yorum seçeneklerini/yorumlama biçimini arttırabilir misiniz? Bir çok üyeden "anon" gibi çeşitli yorum seçeneklerini kullanmak istediklerini öğrendik. Hazır site yeniyken ayak altından kalksın.

    YanıtlaSil
  3. Not2: Aklıma geldikçe eklemeye devam edeceğim. Bi de niyeyse yorumun altında yorum eklemek istediğimde işe yaramıyor. Yani ayrı ayrı mesajlar göndermektense kendi yorumunun altından "yanıtla" ile devam etmek istedim ama olmadı... Neyse, siteye bir de "chat" eklentisi eklerseniz seviniriz.

    YanıtlaSil
  4. Not3: Bir şey deneyeyim dedim olmadı. XP

    Sağ üstte yer alan sosyal medya eklentileri iyi olmuş. Onlar için güncelleme gelecek mi? En azından, bir tane facebook sayfası yararlı olacaktır.

    YanıtlaSil
  5. İyi noktalara değinmişsin bu yapıcı yorumların için teşekkür ederim. Farkında değildik biz başka grubun yaptığından.

    YanıtlaSil
  6. Asıl ben teşekkür ederim. Yeni bir oluşum ve yeni seriler... Bunlar bizim için değerli. Akşama da malum sitemizde tanıtımınızı yaparız ama öncelikle şu ortak proje işi hakkında net bir durum oluşursa daha iyi olur ya da en azından bi görüşün, hoş beş olun yeterli. Reklamdan sonra, herhangi bir sıkıntı çıksın istemeyiz. Reklam yapacağım yer de; MangaTR. Eğer sorun değilse?

    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  7. eromaniasharing@gmail.com adresine msj atarmısınız bir kaç konuda size danışmak isteriz

    YanıtlaSil
  8. https://www.facebook.com/cloudtsenpai/ < buradan da konuşabiliriz.

    YanıtlaSil

- Copyright © MangaGangsta - Blogger Templates - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -